MORA SE PRAVDATI

MUKE PO TUDORU: ‘Ako to mislite, onda nemate pojma o nogometu!’

Polovičan učinak na klupi Galatasaraya ostvario je hrvatski trener Igor Tudor nakon pet uvodnih utakmica kroz koje je vodio igrače najuspješnijeg nogometnog kolektiva u Turskoj. Po dvije pobjede i poraza te jedan remi, bili su dovoljno loš start da se Tudor nađe na udaru kritika.

Nakon 25. odigranog kola u turskom prvenstvu Galatasaray zauzima treće mjesto ljestvice sa šest bodova manje u odnosu na drugoplasirani Başakşehir i još dodatna dva u odnosu na vodeći Beşiktaş. Oba kluba za kojima Galatasaray zaostaje imaju i odigranu utakmicu manje.

Posljednji susret Tudorova je momčad okončala 0-2 porazom od Trabzonspora, nakon kojeg se Tudor morao pravdati.

NOVI KRAH IGORA TUDORA: Plasman u Ligu prvaka je sve dalje za hrvatskog stručnjaka

“Imali smo strahovito težak tjedan u kojem nam se ozlijedilo dosta igrača, jedva sam uspio sastaviti 11 igrača za derbi. Imamo dosta problema, koje trebamo riješiti. Nemamo pas igru, a kad je tako, onda ne možete ni dominirati, pa samim time niti stvoriti šanse i zabiti. Ova momčad ima velikih problema, a to nisu problemi od jučer”, kazao je Tudor, a prenosi 24sata.hr.

Dodao je i ovo:

“Ako vi mislite da novi trener može u dva tjedna čarobnom palicom promijeniti cijelu momčad, tada nemate pojma o nogometu.”

Povratak na Net.hr