MLAĐI JE OD MODRIĆA! / Mučili smo se da ga prepoznamo. Brutalna transformacija nekada najveće zvijezde engleskog Premiershipa

Image
Foto: Profimedia

Bio je nekadašnji fantazist Arsenala, kasnije je igrao sjajno i u Manchester Cityju, a odigrao je i 41 utakmicu za Tricolore

21.7.2022.
17:11
Profimedia
VOYO logo

Mlađi je od Luke Modrića, ima tek 35 godina i ne tako davno bio je jedna od najvećih zvijezda engleskog Premiershipa, a danas ga ne biste isprve prepoznali.

Francuski nogometaš Samir Nasri bio je nekadašnji fantazist Arsenala, kasnije je igrao sjajno i u Manchester Cityju, a odigrao je i 41 utakmicu za Tricolore. Krasila ga je sjajna tehnika, okretnost, razigravačke sposobnosti, dribling i u počecima karijere, još dok je igrao za Marseille, govorili su da je on novi Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Jedva ga prepoznaju

Nasri je imao solidnu karijeru, ali je rano, još u dvadesetim godinama, njegova forma počela padati. Nikada nije dosegnuo onaj zvjezdani status koju su mu predviđali, iako je bio veoma blizu da to i ostvari. Nesportski je živio, imao je i problema sa ozljedama, a na kraju je nakon neuspjelih pokušaja oživljavanja karijere u Sevilli, West Hamu pa i turskom Antalyasporu te na koncu Anderlechtu, Nasri se 2020. godine umirovio.

I od tada, samo dvije godine, nakon umirovljenja Nasri je gotovo neprepoznatljiv. Nasri je nedavno snimljen na tribinama Roland Garrosa i navijači ga su ga jedva uspjeli prepoznati. Eto, uvjerite se i sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo