Stigla čudna prijetnja Mandžukiću i društvu!

Davida Moyesa, menadžera Manchester Uniteda, subotnja pobjeda u Premierligi 4-1 kod kuće protiv Aston Ville očito je napunila velikim optimizmom.

30.3.2014.
11:01
VOYO logo

"Uistinu se radujem tom izazovu. Da ste nam na početku natjecanja rekli da ćemo igrati u četvrtfinalu, jasno da bi nam bilo drago. Ali, sada kada smo tu, želimo u polufinale, a nakon toga i u finale. Jasno da nas u utorak očekuje vrlo teška utakmica protiv trenutno vjerojatno najjačeg suparnika. Ali, nikome nije lako igrati na Old Traffordu", izjavio je škotski stručnjak i vjerojatno izmamio osmijeh i Nijemcima i svojim Englezima.

Jasno, bio je zadovoljan s pobjedom 4-1 protiv Aston Ville, u kojoj je Wayne Rooney zabio dva gola, ali United je trenutno daleko od momčadi koja može ozbiljno zaprijetiti jednom Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam mu nakon utakmice da će nam biti puno lakše ako će u svakoj utakmici zabiti dva gola. Odlično je odigrao, baš sam zadovoljan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je i Juana Matu, koji je zabio prvi gol za Crvene vragove otkad im se pridružio u siječnju iz Chelseaja.

"Svi znaju za što je on sve sposoban, ali trebao mu je taj gol, jer je postizanje golova važan sastavni dio njegove igre. Zato smo ga i doveli, jer je on igrač koji, između ostalog, zabija golove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo