Mourinho 'skinuo rukavice' i javno prozvao legendu kluba

Menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho javno je poručio kapetanu Johnu Terryju da nije nedodirljiv, uoči početka nove premierligaške sezone...

20.7.2013.
12:08
VOYO logo

Iako će Terry zadržati kapetansku traku, morat će se nametnuti svojim igrama želi li zaigrati pod Mourinhom.

"Terry nije siguran i on zna da nije siguran. Jedina stvar za koju zna da je sigurna je naše prijateljstvo. Profesionalno, nitko nije siguran. Razgovarali smo o tome i on razumije. Kao što kažemo u Portugalu: "Prijatelji su prijatelji, ali posao je posao", objasnio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je takav posao. Ja ga ne mogu zaštititi od nekoga drugoga i on to zna. Samo rad igrača je taj koji ih čini nedodirljivima. Moraju tek postati nedodirljivima", rekao je Mourinho na Chelseajevoj predsezonskoj turneji iz Kuala Lumpura.

Komentirao je tada portugalski stručnjak i svoju ulogu u premierligaškom nogometu nakon umirovljenja Sir Alexa Fergusona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sir Alex je bio osoba koju su svi poštovali, divili mu se i ugledali se na njega. On je bio otac svih menadžera u Premierligi, ali je sada otišao. Sada sam ja jedan od trenera s više iskustva, jedini koji je osvojio Ligu prvaka i sva engleska natjecanja. Stoga imam više odgovornosti na svojim ramenima u smislu da sam jedan od iskusnijih. Ja ću biti samo kum".

//www.youtube.com/embed/bRQDR0YmNcU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram biti primjer drugima u mnogim aspektima. Ne samo u pobjeđivanju jer je to uvijek prisutno nego i u smislu ponašanja, i podrške. Moram biti tu za druge kada me trebaju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo