Jose Mourinho poslao kritičarima poruku iz Dubaija

Ne prestaju glasine i nagađanja oko imena potencijalnog nasljednika Josea Mourinha na klupi nogometaša Real.

28.12.2012.
8:32
VOYO logo

Nakon slabe prve polovice sezone u španjolskom prvenstvu i izostavljanja Ikera Casillasa u utakmici protiv Malage, navijači madridskog kluba su se okrenuli protiv portugalskog stratega, a tamošnji mediji mu traže nasljednika.

Najnovija sugestija došla je od Zinedinea Zidanea, bivšeg uskoro Mourinhovog suradnika, koji je navodno predsjedniku Reala Florentinu Perezu sugerirao ime Marcella Lippija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada nije vrijeme za razgovor o mojoj budućnosti", rekao je Mourinho iz Dubaija, gdje je stigao na seminar o profesionalnom nogometu.

Lippi, bivši talijanski izbornik i aktualni trener Guangzhoua, svjestan je napisa u španjolskim medijima u kojima se spominje njegovo ime, ali kaže da nema istine da je u kontaktu s Realovim čelnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid? Nema istine u tome. Nije da sam nezadovoljan što me povezuju s tako važnim klubom kao što je Real, ali nema osnove za tako nešto", rekao je Lippi za Radio Kiss Kiss.

"Ne znam što su Zidane i Perez razgovarali. I ja sam isto čitao novine, ali imam još dvogodišnji ugovor s Guangzhouom i jako sam sretan ovdje. Ništa se još nije dogodilo, a i kada bi me nazvali rekao bih im isto što i vama, da sam pod ugovorom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo