Mourinho Modriću: 'Za najgore pojačanje sezone nisi uopće loš!'

Španjolska televizija La Sexta TV otkrila je pomoću svojih čitača s usana što je trener Reala Jose Mourinho rekao Luki Modriću, prilikom zamjene našeg igrača u golijadi s Malagom.

10.5.2013.
20:27
VOYO logo

Modrić je susretu 36. kola Primere između Reala i Malage odigrao briljantno. U visokoj 6:2 pobjedi Reala zabio je lijep gol, jednom je asistirao, na kraju je proglašen najboljim igračem utakmice, a prilikom izlaska s terena u drugom poluvremenu dobio je ovacije Santiago Bernabeua.

No, po priči koju je objavila španjolska Marca, najveću pohvalu Modrić je dobio upravo prilikom zamjene, kada je na izlasku s terena dobio poseban kompliment od Josea Mourinha. LA Sexta TV koju prenosi Marca otkrila je kako je Mourinho pozvao Modrića i rekao mu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za najgore pojačanje sezone, kako te neki zovu, nisi uopće loš!'.

Modrić ovaj kompliment, ako su čitači s usana španjolske televizije u pravu, nije zaradio samo zbog dobrih igara, nego sasvim sigurno i zbog podrške koju je pružio omiljenom treneru. Zvuči pomalo tužno, ali po izvorima iz svlačionice Reala, uz Mourinha su posljednjih dana ostali samo Modrić, vratar Diego Lopez i Michael Essien.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo