MOURINHO SE NAKON POBJEDE PROTIV WEST BROMA OSVRNUO NA BILIĆA: / 'Način na koji su njegovi nogometaši igrali sve govori...'

Image
Foto: Profimedia

Engleski mediji uoči utakmice su pisali da će Bilić gotovo sigurno dobiti otkaz u slučaju poraza ili slabog nastupa protiv Tottenhama

8.11.2020.
18:40
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na gostovanju u West Bromwichu domaći Albion sa 1-0 (0-0) i s nova tri boda se privremeno probili na vrh ljestvice engleske Premier lige.

Image
BILIĆ NIŽE PORAZE, ALI SE NE BOJI OTKAZA U ENGLESKOJ: /

‘To su gluposti, ja o tome niti ne razmišljam…’

Image
BILIĆ NIŽE PORAZE, ALI SE NE BOJI OTKAZA U ENGLESKOJ: /

‘To su gluposti, ja o tome niti ne razmišljam…’

Momčad Slavena Bilića doživjela je tako i peti poraz u ovoj sezoni te ostala s tri boda na 18. poziciji, dok je Tottenham petom pobjedom došao na prvo mjesto ljestvice Premier lige sa 17 bodova. Bod manje imaju Southampton i Liverpool, ali aktualni prvak ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

West Bromwich albion vs. Tottenham

Pobjednički pogodak postigao je Harry Kane u 88. minuti, prebacivši glavom iz neposredne blizine domaćeg vratara Johnstonea koji je do tada bio nesavladiva prepreka za napadače Tottenhama.

Zadovoljan igrom

Podsjetimo, nedavno su engleski mediji pisali kako je utakmica s Tottenhamom klučna za Bilićevu sudbinu te da će gotovo sigurno dobiti otkaz u slučaju poraza ili slabog nastupa protiv Tottenhama, no Bilić je nakon utakmice rekao da ne strahuje od takvog raspleta i priče o tome da bi mogao dobiti otkaz smatra “glupostima”. “U svlačionici je vladalo veliko razočaranje. Reakao sam im; Da, možete biti razočarani, ali ova utakmica nam je pokazala sve i ova igra mora postati standard. Ako nastavimo ovako, onda ćemo imati pravu šansu ostvariti svoj glavni cilj, a to je ostanak u ligi”, rekao je Bilić i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ovom trenutku dajem sve od sebe i naporno radim da klub bude uspješan. Nisam zabrinut oko tog pitanja, besmisleno ga je uopće postavljati. A to ne kažem samo na temelju utakmice s Tottenhamom nego općenito. Ja o tome niti ne razmišljam.”

'Slaven će ih dovesti tamo gdje žele biti'

Trener Tottenhama, slavni portugalac Jose Mourinho, nakon utakmice nije skrivao da ga je Bilićeva ekipa impresionirala i stao je u obranu hrvatskog stratega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila jako teška. Nogometaši West Broma su pokazali koliko stoje uz Slavena. Način na koji su igrali i kako su se borili sve govori. Želim im sve najbolje i vjerujem da će ih Slaven dovesti na mjesto na kojem žele biti", poručio je Mourinho za kemere Sky Sportsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo