kako dalje? / Monaco razbio PSG, je li ovo kraj za Parižane?

Image

PSG nakon poraza od Reala nastavlja nizati loše rezultate

20.3.2022.
15:03
VOYO logo

Monaco je u 29.kolu francuske Ligue 1 na domaćem terenu deklasirao Paris Saint-Germain 3:0 i popeo se na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice s 44 boda, pet manje od četvrtoplasiranog Rennesa i pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Parižanima ovaj poraz ne bi trebao previše naštetiti jer imaju 15 bodova prednosti (uz utakmicu više) na prvom mjestu.

Ipak, Parižani nisu okupili supermomčad da se zadovolje s osvajanjem nacionalnog prvenstva. Ono što se postavlja kao pitanje je ima li PSG budućnost? Atmosfera oko momčadi je katastrofalna, većina igrača planira otići na ljeto, a već je sigurno da Mauricio Pochettino odlazi iz kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se ova ekipa raspadne, projekt PSG-a kao mogao bi krenuti silaznom putanjom. Već je sveopće mišljenje da je Pariz ekipa bez duše i da im jednostavno nema pomoći za izaći iz uloge kluba u koji igrači dolaze samo zbog novaca. Ovu sezonu će morati što prije zaboraviti i od sljedeće godine krenuti s drugačijom politikom. Jer igrači kao što su Neymar, Mbappé i Messi zasigurno ne žele gubiti ovakve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo