MONACO POKUŠAVA UKRASTI JEDNOG OD NAJVEĆIH MODRIH TALENATA: / Dinamo odbio dvije ponude pa stigla i treća

Image
Foto: PIXSELL

Kneževi su poznati po tome da vole afirmirati mlade igrače i onda ih dobro prodati, a zbog toga nerijetko igrači traže da idu kod njih

11.8.2018.
10:52
PIXSELL
VOYO logo

Monaco je poznat kao klub koji se koncentrira na stvaranje mladih igrača, ali isto tako im nije strano ni sjajno snalaženje na tržištu mladih nogometaša pa su tako već nekoliko puta za pomalo i smiješne cifre dovodili igrače koje su kasnije preprodavali za desetke milijuna eura.

Klub iz Kneževine od nedavno ima novu metu, ovoga puta iz Hrvatske, točnije iz Dinama. Naime, Kneževi su zagrizli za Dinamovog mladog lijevog beka Davida Čolinu kojemu idućeg ljeta istječe stipendijski ugovor s Dinamom i ako ne potpiše profesionalni, već na zimu može odabrati novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato ime među skautima

Čolina je, bez obzira na to što ima samo osamnaest godina, ime koje svaki poznatiji skaut ima podcrtano u svojoj bilježnici jer uz Antonija Marina slovi za jednog od najvećih Dinamovih talenata zu zadnjih nekoliko godina, stoga ne čudi ni interes Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je za Čolinu već tri puta uputio službenu ponudu, prva je bila teška pola milijuna eura i lako je odbijena, nakon toga je stigla ponuda od 800 tisuća eura koja je također odbijena, a sada je u Maksimir sletjelo okruglih milijun eura i malo zamislilo čelnike Modrih.

Čeka se odgovor iz Maksimira na ovu ponudu, a pitanje je hoće li Modri prihvatiti milijun eura kao dovoljnu odštetu za nogometaša koji je još uvijek bez seniorskog nastupa ili će mu produljiti ugovor jer pregovori oko novog ugovora traju, ali su daleko od raspleta koji bi zadovoljio obje strane. Kako bilo da bilo, Monaco neće samo tako odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo