MONACO I MONTPELLIER PODIJELILI BODOVE: / Falcao opet zabio, Subašić primio gol debelo u sudačkoj nadoknadi

Image
Foto: AFP

Nogometaši Monaca i Montpelliera podijelili su bodove u prvoj utakmici 8. kola francuskog prvenstva. Igrana je ona na stadionu Louis II, a završila rezultatom 1-1.

29.9.2017.
22:53
AFP
VOYO logo

Monaco, branitelje naslova u Ligue 1, u vodstvo je pogotkom iz 36. minute doveo Radamel Falcao nastavivši tako lijep niz kluba koji u posljednjih 55 prvenstvenih utakmica samo dvaput nije postigao pogodak. Ujedno je ovo ponovno efikasnom kolumbijskom napadaču bio već dvanaesti ligaški gol, a upravo nevjerojatno zvuči podatak da je do te brojke stigao u samo 13 udaraca u okvir u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, dok je sve bilo spremno za slavlje domaćina, ukazao se u drugoj minuti sudačke nadoknade ogleda Souleymane Camara pogodivši za konačnih 1-1. Ono čime se Monaco, za kojeg je branio Danijel Subašić, može i dalje hvaliti kada su u pitanju ogledi protiv Montpelliera, kluba koji je u prošlom kolu odigrao 0-0 protiv PSG-a, jest njihov niz neporaženosti. Naime, bila je ovo 31 uzastopna utakmica u kojoj Montpellier nije našao put do pobjede protiv kluba iz Kneževine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo