MOGU LI GA NA JOŠ RUŽNIJI NAČIN TJERATI IZ KLUBA? / Evo kako Juventus poručuje Mandžukiću da nije poželjan

Image
Foto: Profimedia

Ako je to zaista istina, onda je Juventus možda čak i pretjerao u lošem odnosu prema Hrvatu

12.12.2019.
14:58
Profimedia
VOYO logo

Već su valjda i oni u potpunosti neupućeni u svijet nogometa shvatili da je hrvatski napadač Mario Mandžukić nepoželjen u Juventusu, u kojem je sve do ove sezone imao gotovo status ikone u očima navijača i suigrača. Margializiran, protjeran, izoliran, zanemaren i na koncu na neki način osramoćen, Mario Mandžukić sprema se napustiti Torino u kojem je odigrao fantastične utakmice u dresu Juventusa i to već ove zime.

Trener Maurizio Sarri ga ne voli, ne smatra njegove vještine iskoristivima, a Mandžukić se već mjesecima muči s pronalaskom novog kluba, ali za sada ne uspjeva sklopiti dogovor s ponuđačima. Juventus se pod hitno želi riješiti Mandžukića koji, usput rečeno, ima dosta visoku plaću, negdje oko pet i pol milijuna eura godišnje, a sada su već počeli pribjegavati podosta ružnim metodama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mandužića su izbacili s popisa od 600 gostiju na domjenku predsjednika Andreje Agnellija, tvrdi to Daily Mail. Ako je to zaista istina, onda je Juventus možda čak i pretjerao u lošem odnosu prema Hrvatu.

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434975817, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line:

Spašava ga Milan

Međutim, pojavila se priča koju donosi Corriere dello Sport, a u njoj se navodi kako će Zvonimir Boban vjerojatno krenuti po Mandžukića ako im propadne dogovor sa Zlatanom Ibrahimovićem, a on se pak dvoumi zbog ugovora. Milan mu nudi šest mjeseci ugovora odmah i onda ako zadovolji još godinu dana, a Zlatan želi 18 mjeseci u ugovoru odmah. Zlatan je tvrdoglav i teško je da će popustiti, što znači da jedino Milan može ispuniti njegove uvjete ili se pak okrenuti Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo