MODRIĆEVI DANI U REALU BLIŽE SE KRAJU: / Na Santiago Bernabeu stižu nasljednici Vatrenog i Ronalda

Image
Foto: AFP

S obzirom na to da je veznjak napunio 33 godine u Madridu su počeli tražiti njegova nasljednika.

20.11.2018.
11:33
AFP
VOYO logo

Aktualni europski prvak Real Madrid planira pojačati momčad s dva igrača koji trenutno nastupaju u Manchester Unitedu odnosno Tottenhama. Naime, britanski The Sun navodi kako je Marcus Rashford identificiran kao nasljednik Cristiana Ronalda, dok u veznjaku Christiana Eriksenu vide novog Luku Modrića.

Nude 100 milijuna eura

Za obojicu su spremni izdvojiti ukupno 100 milijuna eura. Mladog Engleza Španjolci su navodno promatrali tijekom reprezentativnog ogleda s Hrvatskom na Wembleyu, a The Sun ističe da je njegov veliki obožavatelj trener Santiago Solari. U klubu smatraju da će 56 milijuna eura biti dovoljno za njega, ali u Unitedu, poznato je, posebno cijene igrača koji je potekao u klubu i ta cijena sigurno neće biti konačna odluče li ga prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega u Madridu vide kao nekoga tko bi trebao popuniti rupu nastalu odlaskom portugalskog majstora, dok Danca dugoročno vide kao nasljednika hrvatskog maestra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu je preostalo još 18 mjeseci ugovora što u Madridu žele iskoristi kako bi ga dobili povoljnije. No, nešto će se pitati velikog šefa Tottenhama Daniela Levyja, tvrdog pregovarača, koji je Modrića i Balea pustio tek nakon velike sapunice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo