'Modrićeva želja je otići u SAD 29. srpnja'

15.7.2012.
12:19
VOYO logo

Novi menadžer SpursaAndre Villas-Boas sazvao je početak priprema za srijedu, 18. srpnja. Iako je Modrić zahtjevom za transferom pokušao pogurati posao, dogovor između dvaju klubova dosad nije postignut i kako piše As, Modrić će uskoro morati okončati "boravak u Zadru i otputovati u Englesku".

Problem ostaje visina odštete, budući Real nudi 30 milijuna eura i Carvalha, dok Tottenham ne pristaje na ponudu manju od 40 milijun i pokušava još podići cijenu, budući su interes pokazali Manchester United, Chelsea i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak, očekuje se da Modrićeva budućnost bude riješena sljedećeg tjedna. Iako se pretpostavlja da će se vratiti u London, Modrić ne želi ići s Tottenhamom na američku turneju (Spursi kreću za Los Angeles 21. srpnja)... njegova želja je otići u SAD 29. srpnja... kao igrač Madrida", navodi As.

Razlog zašto Tottenhamov predsjednik Daniel Levy ustraje na cijeni je Joao Moutinho, veznjak Porta kojeg Villas-Boas želi dovesti kao zamjenu za Modrića, a čija odštetna klauzula iznosi 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo