MODRIĆEV SUIGRAČ PROŽIVLJAVA PRAVU NOĆNU MORU: / Morat će na sud zbog ucjene - 'Ova odluka je apsurdna i surova'

Image
Foto: Profimedia

Zbog ovog čina mogao je završiti i u zatvoru na pet godina

7.1.2021.
16:47
Profimedia
VOYO logo

Nogometaš Real Madrida i nekadašnji francuski reprezentativac, Karim Benzema, ipak će morati na sud zbog ucjenjivanja bivšeg suigrača iz nacionalne vrste, Mathieua Valbuene.

Ovaj slučaj ucjenjivanja star je pet godina, a Benzema je tada pokušao iznuditi novac od Valbuene prijetnjama da će u javnost pustiti njegovu snimku seksa. Benzema je zbog toba bio čak i uhićen, a na koncu je priznao krivicu te se ispričao Valbueni, što bi mu na koncu možda i moglo pomoći na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's French forward Karim Benzema celebrates after scoring during the UEFA Champions League group B football match between Real Madrid and Borussia Moenchengladbach at the Alfredo Di Stefano stadium in Valdebebas, northeast of Madrid, on December 9, 2020.,Image: 574806112, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Benzema se ipak mora pojaviti na suđenju jer takav je zakon, a njegov odvjetnik sve to smatra apsurdnim. "Odluka da se Benzemi sudi je apsurdna i surova. Nemam mu što zamjeriti ovdje", rekao je Benzemin odvjetnik Sylvain Cormier.

Benzema je zbog ovog čina mogao završiti i u zatvoru na pet godina, a pisalo se kako je od Valbuene tražio između 50 i 100 tisuća eura. Podsjetimo, usput da je zbog tog ekscesa Benzema izbačen iz reprezentacije još 2015. godine. Uz Benzemu, u ovom slulaju, osuđene su još četiri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo