EL CLASSICO / Modrića u srijedu s Real Madridom čeka El Clasico, trener: 'Malo smo zabrinuti jer smo veoma uzbuđeni i ne možemo dočekati susret'

Image
Foto: AP Images

Informacije iz španjolskih medija tvrde kako će Luka Modrić produljiti ugovor s Real Madridom na još jednu godinu - do ljeta 2023. godine.

11.1.2022.
22:30
AP Images
VOYO logo

Njegova momčad stigla je u Saudijsku Arabiju, gdje ih sutra u polufinalu Super kupa čeka El Clasico - okršaj s Barcelonom. U drugom polufinalu koje se u Ryadu igra u četvrtak susrest će se Athletic Bilbao i Atletico Madrid.

A zašto se za španjolski naslov igra u Saudijskoj Arabiji? Ugovor za održavanje Final Foura potpisan je na tri godine, prema kojem bi Saudijci španjolskom nogometnom savezu trebali isplatiti 120 milijuna eura, a pola od tog iznosa ide klubovima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš stav je uvijek isti kad igramo protiv Barcelone. Malo smo zabrinuti jer smo veoma uzbuđeni i ne možemo dočekati susret. Oni su prava momčad jer imaju jasnu viziju toga kako će igrati. On se drži linije identiteta kluba. Otkako je došao, počeli su pobjeđivati. S njegovim vještinama, idejama i stavom, momčad će im biti sve bolja", komentirao je Carlo Ancelotti, trener Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo