TRESE SE MADRID / Modrić želi nešto što je zabranjeno u klubu, Perez je na to potpuno lud; 'Zbog Luke je nered u Realu'

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić želi isto što je htio i Sergio Ramos, ugovor na dvije sezone, pa se u klubu boje da će sve završiti kao i s bivšim kapetanom. Florentino Pérez je čvrst glede politike kluba, tu ne popušta nikom, to što bi Luka htio, što želi, praktički je 'zabranjeno' kod Pereza i u klubu

23.12.2021.
7:12
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, trenutno je izvan pogona jer je u lošem stanju zbog koronavirusa, deveti dan ne trenira. Ne zna se kad će se Luka vratiti na travnjak. Luka je često u fokusu španjolskih medija, pa u sportski eter dolazi informacija kako je sve već između Modrića i Reala dogovoreno oko novog ugovora, Marca ju je plasirala prošlog još tjedna.

Luka bi htio ugovor na dvije godine

Image
MA ŠTO KAŽE? /

Trener Reala nakon nevjerojatnog kiksa govorio o Modriću: 'Je li nam Luka nedostajao? Važan je, ali...'

Image
MA ŠTO KAŽE? /

Trener Reala nakon nevjerojatnog kiksa govorio o Modriću: 'Je li nam Luka nedostajao? Važan je, ali...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, El Nacional po novom tvrdi kako ga Modrić želji produljiti na dvije godine i tu nastaje problem, jer to nikako nije u skladu s politikom kluba. Naime, Real u pravilu ne nudi takve ugovore igračima starijim od 30 godina. Nije ga ponudio ni dotadašnjem kapetanu, ikoni Reala iz Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Sergiju Ramosu prošlo ljeto, pa je on otišao u PSG Mbappeu, Neymaru i ekipi...

'S Modrićem je nered i u Real Madridu već pričaju o novom slučaju Sergia Ramosa'

"S Modrićem je nered i u Real Madridu već pričaju o novom slučaju Sergija Ramosa. Modrić traži dvogodišnju obnovu, a Real Madrid nije prihvatio tu premisu čak ni s Ramosom u pregovorima", stoji u pisanju El Nacionala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Florentino Pérez je čvrst glede politike kluba, tu ne popušta nikome. Politika obnove Real Madrida takva je kakva jest i neće je promijeniti ni za koga, pa ni za ikone kluba, jer "Real je iznad svakog igrača", kazat će Perez. Stariji igrači u 30-ima mogu potpisati samo produljenje ugovora na još jednu sezonu, jer su skloniji ozljedama ili gubitku forme, a i godine čine svoje.

Perez sve demonstrirao s Ramosom

Najuspješniji predsjednik u povijesti Reala to je demonstrirao s Ramosom. Ovaj 35-godišnji središnji zvjezdani branič Seville zatražio je produljenje na dvije sezone i nije se mogao dogovoriti s klubom. Sapunica je završila za Ramosa na Paris Saint-Germainu i može se reći kako je vrijeme pokazalo da je Florentino bio u pravu. Ramos je odigrao samo jednu utakmicu otkako je stigao u Pariz 8. srpnja. Jedna za drugom ozljeda nametnula je predsjednikovu teoriju i potvrdila mu da nastavi pridržavati se ovog pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo