LUKA STAO PRED NOVINARE / Modrić uoči Cityja prokomentirao priče koje su se pojavile o njemu i Realu: 'Smijemo se tome'

Image
Foto: Profimedia

Puno se u posljednje vrijeme govorili da je Real miljenik sreće

3.5.2022.
14:02
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrid u srijedu će na svom Santiago Bernabeu stadionu pokušati doći do preokreta protiv Manchester Cityja i izborili finale Lige prvaka. Prva utakmica na Etihadu završila je 4:3 pobjedom domaćina, međutim Luka Modrić uvjeren je da Real može dalje.

Image
JEZIVA PRIČA /

Postali su 'kraljevski žohari'. Kako su Modrić i njegov Real Madrid uz lošu igru i ostarjeli kadar preživjeli tako dugo na najvišoj razini?

Image
JEZIVA PRIČA /

Postali su 'kraljevski žohari'. Kako su Modrić i njegov Real Madrid uz lošu igru i ostarjeli kadar preživjeli tako dugo na najvišoj razini?

"Atmosfera je jako dobra. Jedva čekamo utakmicu. Znamo što moramo napraviti. To nam je najvažnija utakmica ove sezone. Spremni smo za veliku utakmicu", započeo je Modrić tom riječima konferenciju za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruju u preokret

"Možemo preokrenuti rezultat. U Manchesteru nismo bili najbolji, ali smo dali tri gola. Imamo dobrih i kvalitetnih igrača. Svi smo svjesni povijesti ovog kluba i znamo što moramo napraviti na travnjaku. Klub nas je naučio da nikada ne odustajemo. Ovo je Real Madrid, najbolji klub na svijetu", dodao je. Kako Vatreni briljira ove sezone postavljeno mu je pitanje je li mu ovo najbolje do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu govoriti o sebi, zadovoljan sam sezonom, ali ona nije još gotova. Volim pomagati suigračima na travnjaku i izvan njega. Uvijek sam tu da pomognem", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se prisjetiti da smo već osvojili četiri Lige prvaka, a neki od nas mogli bi zaigrati u petom finalu. Je li City najteži protivnik do sada? Ne mogu to reći jer smo igrali s puno snažnih suparnika poput PSG-a i Chelseaja. Mogu reći da je City jako dobra momčad s dobrim igračima. Znamo da moramo igrati puno bolje i ofenzivno i defenzivno. Ključ je u tom da odigramo najbolje što možemo i pomažemo jedni drugima", istaknuo je.

Image
Foto: Profimedia

"Rodrygo? On je poseban momak i u izvrsnim smo odnosima. Zovem ga sinom jer smo njegov otac i ja istih godine", kroz osmijeh je dodao Modrić. Puno se pisalo kako je Real ove sezone imao puno sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi mogu misliti što god žele, ali ne bi bili ovdje da je samo u pitanju sreća. Smijemo se tome. Nije nas briga što drugi pričaju. Pobijedili smo jake momčadi, osvojili titule. Ne može se tu raditi samo o sreći", istaknuo je i dodao kako povratak Casemira u momčad jako znači. Za kraj je nekoliko riječi posvetio treneru Carlu Ancelottiju.

"Imao je povjerenje u nas od samog početka. Jedan je od najboljih trenera u povijesti. S njim smo osvojili važne trofeje 2014. i to sada želimo ponoviti", završio je. Potom je Talijan stao na scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fantastičan je profesionalac, izvrstan je, izvanredan. Posjeduje ogromnu kvalitetu i u fizičkom i tehničkom smislu. Ako ga moram uspoređivati s Benzemom, rekao bih da se Karim više promijenio. Možda se kod Modrića samo promijenila percepcija drugih igrača prema njemu.", kazao je Ancelotti o našem Luki.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo