A TEK MU JE 37 / O ovome se priča dan nakon spektakla na Santiago Bernabeuu: Pogledajte što je Modrić radio u Madridu

Image
Foto: Profimedia

Kapetan Vatrenih se nakon ozlijede prvi put vratio u prvu postavu Reala i još jednom pokazao što je i tko je.

10.5.2023.
9:39
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić dobio je 87 minuta u polufinalu Lige prvaka igranom u Madridu, gdje je Real ugostio Manchester City. Utakmica koja je završila bez pobjednika (1:1) za Modrića je to bila prva u kojoj je nastupio u prvoj postavi nakon što je čudesno zaliječio ozljedu lijevog bedrenog mišića.

Image
PROVOCIRAO JE /

Incident u Madridu u režiji oca zvijezde Manchester Cityja: Sa stadiona ga odveli zaštitari

Image
PROVOCIRAO JE /

Incident u Madridu u režiji oca zvijezde Manchester Cityja: Sa stadiona ga odveli zaštitari

Kapetan hrvatske reprezentacije i jedan od ključnih igrača Carla Ancelottija bio je nakon utakmica s razlogom zadovoljan svojom igrom budući da je njegov Real igrao protiv jednog od favorita za naslov. Talijanski strateg na klupi Kraljevskog kluba također nije propustio pohvaliti dobru igru svog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećao sam se dobro. Odigrali smo dobru utakmicu, znali smo da će oni imati loptu u svom posjedu, ali nisu stvarali brojne prilike pred našim golom. Mi smo imali više prilika i šteta što su nam zabili taj pogodak. Mislim da smo zaslužili više. No dobro, 1:1 je otvoren rezultat i idemo na uzvrat, putujemo puni želje, samopouzdanja i vjere u pobjedu", rekao je Modrić nakon utakmice, a i Ancelotti je govorio u istom tonu:

"Modrić i Kroos su stvoreni za najveće utakmice kao što je ova. Oni ih vode, udaraju im ritam i to su radili i protiv Cityja. Takvi igrači su ključni u ovakvim mečevima. Svaka čast mladima, Camavingi, Rodrygu i Viniciusu, ali Modrić i Kroos su im dali presudnu pomoć, kao i uvijek. Uopće se nismo fokusirali na Haalanda. Daleko bitnije bilo nam je zaustaviti De Bruynea i Gündogana između linija. Modrić, Kroos i Valverde tu su napravili sjajan posao", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje Modrićeve poteze u prvoj polufinalnoj utakmici možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo