MODRIĆ PROPUSTIO JOŠ JEDAN TRENING, NEĆE GA BITI NA IDUĆOJ UTAKMICI REALA: / Zidane otkrio što se događa s Vatrenim

Image
Foto: Profimedia

Ove sezone nije bio ozlijeđen, a prethodno je odigrao pet utakmica u nizu u udarnih 11

22.12.2020.
13:28
Profimedia
VOYO logo

Francuski stručnjak i trener Real Madrida, Zinedine Zidane, otkrio je na konferenciji za novinare dan prije utakmice s Granadom što se događa s hrvatskim reprezentativcem LukomModrićem.

Image
ŠPANJOLSKI NOVINAR OBJAVIO SENZACIJU: /

Tijekom gostovanja u popularnoj emisiji rekao gdje će Vatreni igrati iduće sezone

Image
ŠPANJOLSKI NOVINAR OBJAVIO SENZACIJU: /

Tijekom gostovanja u popularnoj emisiji rekao gdje će Vatreni igrati iduće sezone

Veznjak je u nedjelju tijekom utakmice u baskijskom gradiću Eibaru postigao pogodak u 13. minuti za vodstvo Reala 2-0, a u 72. minuti je zatražio od trenera Zinedine Zidana zamjenu, jer je osjetio bolove u nozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak je Marca objavila kako je preopteretio mišiće lijeve noge, zbog čega nije trenirao sa suigračima u trening centru Valdebebas. A u utorak je Zidane rekao kako je Vatreni zaradio udarac zbog čega će propustiti utakmicu ove srijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka nije trenirao jutros. Svi se nadamo da je to što ima sitnica. No kao i uvijek, nećemo riskirati. Prema onome što smo vidjeli, nadam se da će i ostati sitnica. Vidjet ćemo hoće li se brzo oporaviti i priključiti momčadi nakon što se idućih dana odmori", izjavio je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu.

"Preopteretio je mišić. Ništa značajno", rekao je pak klupski dužnosnik u telefonskom razgovoru za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje se osigurati tako nego riskirati. U svakom slučaju očito je da sada neće nastupiti protiv Granade. Odigrao je jako puno utakmica i naporno trenirao tijekom dosadašnjeg dijela sezone, nakupio mu se umor pa je odmor sada dobra ideja", napomenuo je dužnosnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ove sezone nije bio ozlijeđen, a prethodno je odigrao pet utakmica u nizu u udarnoj postavi. Real Madrid je pobijedio u svih pet dvoboja. Vatreni je 35 godina najstariji igrač momčadi, a najvjerojatnije će osim Granade propustiti o utakmicu s Elcheom 30. prosinca, što će biti posljednja utakmica Real Madrida u ovoj godini.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo