VELIKA NOĆ /

Modrić otkrio američkoj novinarki: ‘Zna se koja je moja želja, ali Mister neka odluči‘

Image

Za američki CBS je dao izjavu nakon utakmice

23.10.2024.
8:03
VOYO logo

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka, ujedno i reprizi posljednjeg finala Lige prvaka, Real Madrid je u fantastičnom dvoboju pobijedio Borussiju Dortmund sa 5-2 premda su gosti na poluvremenu vodili sa 2-0.

Image
PODIJELIO NOVINARE /

Nije korektno što Španjolci pišu o Modriću: 'Godine su počele uzimati danak'

Image
PODIJELIO NOVINARE /

Nije korektno što Španjolci pišu o Modriću: 'Godine su počele uzimati danak'

Odigrao je Luka Modrić 71 minutu za Madriđane su pred svojim navijačima kreirali veliki preokret u nastavku, a za američki CBS je kasnije dao izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom dijelu smo bili zbilja loši, dopustili smo im da prejednostavno stvaraju igru. Bili smo predaleko od njih, nismo bili agresivni. To je najkraći zaključak prvog dijela", kaže i nastavlja:

"Uoči drugog dijela smo razgovarali, rekli smo si da moramo biti agresivniji, stajati više na terenu i što prije zabiti gol. Tako som pridobili navijače, a to se uvijek događa na Bernabéuu i opet je promijenilo utakmicu. Tako ova momčad mora igrati jer ima golemu koncentraciju kvalitete u momčadi. Mentalno moraš ‘napasti‘ utakmicu kao danas u drugom dijelu, pogotovo u ovom natjecanju koje je nama toliko posebno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Onda se opet vratio na prvo poluvrijeme.

"Olakšali smo Borussiji u tom periodu, preduboko smo stajali, nismo ih pritiskali. Igrali smo preopušteno i tako smo si otežali posao. Čim smo promijenili tu stvar u nastavku, bilo je teže njima jer više nisu imali toliko vremena na lopti. Uzimali smo loptu bliže golu i stvarali šanse."

Američku novinarku je zanimalo što im je rekao trener u stanci.

"Rekao nam je da zaboravimo na prvi dio, da se promijenimo i, budemo agresivniji, da ih stišćemo visoko i da se krećemo bez lopte. To smo i napravili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizbježno je bilo pitanje o Modrićevoj dobi i statusu u momčadi.

Ne znam što bih vam rekao (smijeh). Momčad je najvažnija, a ja sam tu da pomognem. Osjećam se dobro fizički i mentalno, a kad sam takav, znam što mogu pružiti momčadi. Dok sam tu, želim igrati, ali na kraju o tome koliko će me koristiti odlučuje Mister (Ancelotti). Ja uvijek želim igrati jer se osjećam dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morao je ponovaljati svoje riječi od prije nekoliko dana.

Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob, najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu. Zasad sam sretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo