MODRIĆ OSTAJE BEZ OMILJENOG MU TRENERA: / Zinedine Zidane na kraju sezone preuzima vruću klupu posrnulog velikana

Image
Foto: Profimedia

Talijanski mediji već sada tvrde da znaju tko će Pirla i naslijediti, a moramo priznati da je navodni novi trener Juventusa pravo iznenađenje

7.5.2021.
14:45
Profimedia
VOYO logo

Prema svemu sudeći Juventus bi na kraju sezone trebao udijeliti otkaz sadašnjem treneru Andreji Pirlu nakon što ovaj nije uspio obraniti naslov prvaka Italije i nakon što je vrlo rano ispao iz Lige prvaka.

No, talijanski mediji već sada tvrde da znaju tko će Pirla i naslijediti, a moramo priznati da je navodni novi trener Juventusa pravo iznenađenje. Nagađalo se kako će to biti Max Allegri ili čak Antonio Conte, sadašnji trener Intera, ali mediji tvrde kako predsjednik Andrea Agnelli želi na mjestu trenera Zinedine Zidanea, a ako on ne dođe, sljedeća želja je Gennaro Gattuso, koji na kraju sezone vrlo vjerojatno napušta Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zidane je, inače, velika Agnellijeva želja, a kako stvari nisu baš najbolje u Real Madridu, jer klub je ispao iz Lige prvaka i pitanje je hoće li osvojiti naslov prvaka Španjolske, Juventus tu vidi priliku za dovođenje legendarnog Francuza.

Isto tako, već se neko vrijeme spominje i moguća promjena trener u Realu ovoga ljeta, pogotovo ako Zidane ne osvoji niti jedan važan trofej, a to bi onda značilo da Luka Modrić ostaje bez omiljenog trenera koji je posljednjih godina gradio igru upravo na Hrvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo