Prilika za novu nagradu / Modrić među trojicom kandidata i za najboljeg igrača svijeta

Image
Foto: AP Images

Tercet Modrić - Ronaldo - Salah ponovo je nominiran za jednu od prestižnih nagrada, ovaj put za najboljeg igrača svijeta po izboru FIFA-e

3.9.2018.
16:31
AP Images
VOYO logo

Nakon što je prošli tjedan osvojio nagradu za najboljeg igrača u prošloj sezoni, u izboru UEFA-e u kojemu su sudjelovali izabrani novinari te treneri svih klubova koji su igrali skupinu Lige prvaka i Europske Lige, kapetan Vatrenih Luka Modrić uvršten je među trojicu kandidata za najboljeg igrača na svijetu, po izboru FIFA-e.

Krovna nogometna organizacija suzila je izbor za najboljeg igrača svijeta, i to na Modrića, Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha, koji su, zanimljivo, bili među najboljom trojkom u izboru UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA će priznanje najboljem dodijeliti 24. rujna u Londonu, kada će proglasiti najbolje u ukupno devet kategorija. Lani je najboljim igračem svijeta proglašen Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored Modrića, kandidat za nagradu je i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, koji je uz Deschampsa i Zidanea među trojicom nominiranih za tu prestižnu nagradu.

FINALISTI FIFA-inih nagrada:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač: LUKA MODRIĆ (HRVATSKA/Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Portugal/Real Madrid), Mohamed Salah (Egipat/Liverpool)

Najbolji trener muških ekipa: ZLATKO DALIĆ (HRVATSKA), Didier Deschamps (Francuska), Zinedine Zidane (Real Madrid)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji vratar: Thibaut Courtois (Belgija/Chelsea), Hugo Lloris (Francuska/Tottenham Hotspur), Kasper Schmeichel (Danska/Leicester City)

Najbolja igračica: Ada Hegerberg (Norveška/Lyon), Dzsenifer Marozsan (Njemačka/Lyon), Marta (Brazil/Orlando Pride)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji trener ženskih ekipa: Reynald Pedros (Lyon), Asako Takakura (Japan), Sarina Wiegman (Nizozemska)

Najbolji navijači: Sebastian Carrera (CD Puerto Montt), navijači Japana i Senegala, navijači Perua

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrada Puskas za najljepši gol: Gareth Bale (Real Madrid), Denis Čerišev (Rusija), Lazaros Christodoulopoulos (AEK), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Giorgian de Arrascaeta (Cruzeiro), Riley McGree (Newcastle Jets), Lionel Messi (Argentina), Benjamin Pavard (Francuska), Ricardo Quaresma (Portugal), Mohamed Salah (Liverpool)

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo