MODRIĆ I DRUŠTVO DANAS IGRAJU JEDNU OD NAJVAŽNIJIH NUTAKMICA SEZONE: / Evo što je Zidane rekao o velikom derbiju s Atleticom

Image

Real Madrid u derbi s prvoplasiranim Atleticom ulazi kao treće momčad na tablici La lige

7.3.2021.
11:12
VOYO logo

Nogometaše Real Madrida u nedjelju (16.15) očekuje veliki derbi s gradskim rivalom Atletico Madridom u domaćem prvenstvu.

Atletico u taj dvoboj ulazi kao prvoplasi8rana momčad La lige s dva boda i dvije utakmice manje od drugoplasirane Barcelone, a Real se nalazi na trećem mjestu s pet bodova manje i utakmicom više od ekipe Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U derbiju nema favorita'

Pobjeda u derbiju momčad Reala, aktualne prvake Španjolske, bi posve približila prvom mjestu i odredila kojim će smjerom ići borba za titulu.

Image
Image

Trener Real Madrida Zinedine Zidane

"Ovaj dvoboj je za nas poput finala, ali ostat će nam šansa za naslov bez obzira kako završi. Ovaj utakmica, kao i sve ostale, vrijedna je tri boda, a nama je najvažnije da dobro odigramo. U derbijima nema favorita, iako domaći teren daje prednost Atleticu. Nogometaši su posebno motivirani u takvim utakmicama i mi moramo igrati kako znamo, a ostalo će doći", poručio je trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo