LUKA JASAN / Modrić dosta kritičan: 'Ima puno stvari koje moramo popraviti, nisam zadovoljan s dosta stvari'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska će tako od 14. lipnja do 14. srpnja sljedeće godine po sedmi put nastupiti na Euru, a prve dojmove podijelio je kapetan Luka Modrić

21.11.2023.
23:32
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na EURO 2024. koji će se održati u Njemačkoj zahvaljujući 1-0 (1-0) pobjedi protiv Armenije u susretu posljednjeg kola.

Image
ŽDRIJEB 2. PROSINCA /

Hrvatska će biti u trećoj jakosnoj skupini: Poznato je s kojih pet reprezentacija ne možemo igrati na Euru

Image
ŽDRIJEB 2. PROSINCA /

Hrvatska će biti u trećoj jakosnoj skupini: Poznato je s kojih pet reprezentacija ne možemo igrati na Euru

Pogodak koji je Vatrene odveo na EURO postigao je Ante Budimir u 43. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će tako od 14. lipnja do 14. srpnja sljedeće godine po sedmi put nastupiti na Euru.

"Sretni smo da smo se uspjeli plasirati na Europsko prvenstvo. Zaslužili smo to, iako smo si opet zakomplicirali situaciju. Nije bilo lako danas, Armenija je igrala jako dobru utakmicu. Presretni smo i imamo vremena da se pripremimo za ono što nas čeka u šestom mjesecu", započeo je Luka Modrić za Novu TV pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebao nam je drugi gol i imali smo mali strah jer nam lopta nije htjela ući u mrežu. A Armenija je dosta dobra prema naprijed. Na poluvremenu smo znali da Wales vodi, bili smo koncentrirani na svoju igru. Atmosfera je bila fenomenalna, zaželjeli smo se igrati u Zagrebu, nismo dugo. Šteta što nije istočna tribina u funkciji, bilo bi to još bolje. Hvala i mladim navijačima."

Hrvatska će biti u trećoj jakosnoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zamaram se time u kojoj smo jakosnoj skupini, bitno da smo na Euru. Ima puno stvari koje moramo popraviti. Nisam zadovoljan s dosta stvari, ali, kad sam se vrate neki igrači, kao što su Kovačić i Perišić, da će to biti bolje. Ako želimo igrati važnu ulogu na Euru, morat ćemo puno bolje. Novi igrači su pomogli momčadi, drago mi je zbog Budimira jer je zabio gol jer je on uvijek pod nekim upitnikom. Lovro je odigrao dvije dobre utakmice i to je put koji treba slijediti. Marco je isto pokazao da je dobar igrač. Sretni smo s plasmanom i idemo dalje", zaključio je Modrić.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo