PONOVNO JE NA ODLASKU / Modri su htjeli iskeširati finu svotu za njega, on je htio doći, ali je sve propalo: Hoće li se Dinamo ponovno umiješati?

Image
Foto: Profimedia

Dinamo ga je prije nešto manje od godinu dana htio dovesti svim silama

20.10.2022.
14:42
Profimedia
VOYO logo

Prije otprilike deset mjeseci, točnije početkom godine, u siječnju, u kontekstu novog, velikog pojačanja za Dinamo često se spominjao Martin Ojeda. Talentirani krilni napadač trebao je stići iz Godoy Cruza, ali ga njegov klub na kraju nije htio pustiti.

Image
EUROPSKA BORBA /

Nakon velikog derbija na Poljudu, Modri se okreću Ligi prvaka: Evo koliko će koštati ulaznice za Milan

Image
EUROPSKA BORBA /

Nakon velikog derbija na Poljudu, Modri se okreću Ligi prvaka: Evo koliko će koštati ulaznice za Milan

Ojeda je čak odbijao trenirati, svim silama je htio preseliti u hrvatsku metropolu, ali je na kraju cijeli posao propao. Dinamo je bio spreman iskeširati čak pet milijuna eura za njegove usluge, no onda je ta cifra trebala porasti zbog intervencije brojnih agenata i posrednika koji su zahtijevali svoj dio u cijelom poslu. Ojeda je htio otići toliko daleko da je bio spreman sam otići za Zagreb, ne bi li isforsirao transfer u hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ojeda je na kraju ostao u Argentini, u Godoy Cruzu te je odradio briljantnu sezonu, pogotovo ako uzmemo u obzir da omaleni Argentinac ne igra u Boca Juniorsima ili River Plateu, najjačim tamošnjim klubovima.

Image
Foto: Profimedia

Sjajna statistika

Ovaj 23-godišnji krilni napadač odigrao je čak 44 utakmice za Godoy Cruz u svim natjecanjima te je imao briljantnu statistiku: Postigao je 13 pogodaka i podijelio 14 asistencija. Polivalentan je igrač koji može igrati na oba krila, a čak je pokrivao i pozicije središnjeg i napadačkog veznjaka. Sada je najavio odlazak iz Godoy Cruza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživat ću u utakmici s Patronatom, zatim i u posljednjem susretu sezone protiv Estudiantesa, a onda ćemo vidjeti što dalje. Uvijek sam govorio da je Godoy Cruz moje mjesto na ovom svijetu, u njemu sam se razvijao kao igrač, ali i kao osoba. Svaki dan je bio lijep, a naklonost navijača mi je pomogla u osobnom razvoju", rekao je mladi Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je prati li Dinamo razvoj situacije te jesu li uopće još uvijek zainteresirani za njegove usluge, ali jedan takav opasan, polivalentan igrač dobro dođe svakoj momčadi. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na osam milijuna eura, a kao moguće buduće destinacije spominju se američki MLS i Tigres iz Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo