petogodišnji ugovor / 'Modri' produžili ugovor sa Šunjićem do 2024. godine!

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Šunjić je bio jedan od ključnih igrača u sjajnim predstavama Dinama u Europskoj ligi ove sezone

28.3.2019.
17:30
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

GNK Dinamo odlučio je da u vezi jednog od otkrića ove sezone, sjajnog veznjaka Ivana Šunjića, ništa neće prepustiti slučaju. 

Šunjić je bio jedan od ključnih igrača u sjajnim predstavama Dinama u Europskoj ligi ove sezone, stoga su mu čelnici kluba odlučili produžiti ugovor na još pet godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj je potez na tragu naše strategije i težnje da momčad ostane na okupu i pritom je pojačamo. Ivan je naše dijete, poniknuo je u Dinamovoj školi. Istina, još je kao dječak došao iz NK Zagreb, ali u Maksimiru je prošao gotovo sve uzrasne kategorije, igrao je za juniore, B momčad, a nakon posudbe u Lokomotivi, postao je dio prvoga Dinamova sastava. Išao je, dakle, korak po korak, nije preskakao stepenice. Smatram da smo ovim potpisom dobili vrlo bitnu kariku za budućnost", istaknuo je na konferenciji za medije sportski direktor Marijan Vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Šunjić iznimno je zadovoljan ovakvim razvojem događaja i odmah potom najavio žustri lov na dvostruku krunu.

"Presretan sam što sam produljio ugovor s Dinamom. Svi znate da je to moj klub od malih nogu i sve mi je ovo veliki poticaj za dalje. Ljudi u klubu zadovoljni su sa mnom i nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje pa da i ostanu zadovoljni", naglasio je Šunjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo