Mandžukićev suigrač: 'Ovdje nema mjesta za sebične igrače'

Njemački nogometni reprezentativac i član europskog prvaka Bayerna, Thomas Müller, poručio je da u bavarskom klubu nema mjesta za sebične igrače.

Müller je, zajedno s reprezentativnim kolegom Tonijem Kroosom, odgledao uvjerljivu 5-0 pobjedu Bayerna protiv Eintrachta minulog vikenda s klupe za pričuvne igrače, no to mu, barem tako tvrdi, nije zasmetalo.

“Na teren možemo poslati samo 11 igrača. Tako je u svakoj utakmici pa i onim najvećima. Bit će još razočaravajućih trenutaka kada neću igrati, a to vrijedi i za svakog drugog igrača u momčadi”, rekao je Nijemac za Kicker, te nastavio:

“Prošle smo godine osvojili sve jer smo se držali zajedno. Naravno da ne bih bio sretan da sam na klupi u svakoj bitnijoj utakmici. No najvažnije je ostati profesionalan u tim situacijama i staviti momčad ispred osobnih interesa. Svi ćemo se naigrati ako ćemo se držati zajedno. U Bayernu nema mjesta za sebične igrače”, rekao je Müller.

Postoji mogućnost da je osim na Kroosa, koji je već izrazio nezadovoljstvo minutažom u Bayernu, Müller mislio i na našeg Marija Mandžukića, koji je u posljednje vrijeme u zategnutim odnosima s trenerom Pepom Guardiolom.

Povratak na Net.hr