Junak dana na Otoku zove se Mladen Petrić!

Briljantan debi u službenoj utakmici za Fulham je ubilježio Mladen Petrić. U 1.

18.8.2012.
17:38
VOYO logo

Fulham je pred svojim navijačima poveo u 26. minuti pogotkom Damiena Duffa kojeg je dugom loptom pronašao John Arne Riise. Petnaest minuta kasnije Duff je iz kornera asistirao Petriću koji je glavom pogodio za 2:0. Gosti su izbacili loptu, ali dojam je da je prije toga prešla crtu, a tako je pokazao i pomoćni sudac.

U 54. minuti Petrić je sjajno opalio ljevicom, s otprilike 25 metara iskosa, a lopta je uz odbijanac završila u mreži Norwicha. Ni tu nije bio kraj Petrićevoj velikoj predstavi. U 66. minuti je petom gurnuo loptu kroz noge svome čuvaru i asistirao Alexandru Kacaniklicu za 4:0. Odmah nakon toga je izašao iz igre uz ovacije tribina na kojima je bio i Alex Ferguson čiji Manchester United u idućem kolu dočekuje upravo Fulham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cottagersi su do kraja postigli i peti pogodak. Precizan je s bijele točke bio Steve Sidwell poslije prekršaja Michaela Turnera na Hugu Rodallegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon silnih godina razočaranja Liverpool je i u novu sezonu ušao potpunim debaklom. West Bromwich je na svome Hawthornsu slavio s 3:0 protiv momčadi Brendana Rodgersa. Zoltan Gera je s 20-ak metara u 43. minuti pogodio rašlje gola Pepea Reine, a potonuće Redsa se nastavilo i u drugom poluvremenu. U 58. minuti je Daniel Agger dobio crveni karton nakon prekršaja u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shane Long je promašio penal, ali već u 63. minuti upravo je nad njim Martin Škrtel skrivio novi jedanaesterac koji je ovaj put realizirao Peter Odemwingie. Priču je u 77. minuti prvijencem u novom dresu zaključio Belgijanac Romelu Lukaku koji je ljetos došao na posudbu iz Chelseaja.

U prvoj utakmici bez Robina van Persieja Arsenal je na svome Emiratesu odigrao samo 0:0 protiv Sunderlanda, a jednako uvjerljiv poput Fulhama je bio i Swansea koji je kao gost deklasirao QPR s 5:0. West Ham je u prvoj povratničkoj utakmici u Premierligi pobijedio Aston Villu s 1.0, a još jedan novi prvoligaš Reading je odigrao 1:1 protiv Stokea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo