NE IGRA NI PROTIV AUSTRIJE?

MISTERIJ OKO GAVRANOVIĆEVE OZLJEDE: Rijeka se oglasila kako bi objasnila situaciju oko svoje zvijezde

Misteriozna ozljeda Marija Gavranovića i dalje je jedna od glavnih tema vezanih uz hrvatskog prvaka Rijeku.

Riječani su u 14. kolu hrvatskog prvenstva poraženi u Maksimiru od Dinama s 1-3, a aktualni su prvaci u derbiju bili lišeni pomoći svoga prvog strijelca Marija Gavranovića. On je navodno u petak zadobio ozljedu zadnje lože zbog koje je otpao iz konkurencije za utakmicu iako su se odmah javile glasine i optužbe da neće igrati jer već ima postignut dogovor o prelasku u Dinamo na zimu.

VRIJE U RIJEČKOJ SVLAČIONICI: ‘Ako je ozlijeđeni Elez mogao biti s nama, trebali su i neki drugi biti tu’

Hoće li biti spreman do četvrtka?

Dio medija je čak objavio i da magnetska rezonanca nije pokazala postojanje ozljede, što je Rijeka demantirala. U nedjelju se klub ponovno oglasio kako bi pojasnio situaciju oko svoje zvijezde.

“Po završenoj medicinskoj obradi i rezultatima magnetske rezonancije, utvrđeno je da se radi o akutnoj upali aduktora praćenoj otokom mišića, iz tog razloga upitan je nastup na sljedećoj utakmici. Pratit ćemo situaciju i nastaviti s tretmanima”, prenosi Goal.com riječi klupskog liječnika Bobana Dangubića.

Gavranoviću je, dakle, upitan i nastup protiv bečke Austrije. Utakmica četvrtog kola Europske lige na rasporedu je u četvrtak na Rujevici od 19 sati.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr