VALJDA ĆEMO VIDJETI

MIOČIĆ BACIO RUKAVICU JEDNOM OD NAJJAČIH BORACA SVIH VREMENA: ‘Brzo bih završio borbu s tim tipom’

Miočić još uvijek ne na s kim će se sljedećim boriti, u igri je nekoliko boraca

Američki borac hrvatskog porijekla i prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, gostovao je u podastu Chrisa Van Vlieta i u njemu je govorio o gorućoj temi svog novog meča. Miočić još uvijek ne na s kim će se sljedećim boriti, u igri je nekoliko boraca, ali svakako je najzanimljiviji mogući okršaj s bivšim prvakom Brockom Lesnarom.

Lesnaru je istekao ugovor s WWE-om i sada se ponovo može vratiti MMA-u, a UFC je tu odmah vidio veliku priliku da vrati jednu od svojih najvećih i najunosnijih zvijezda. Lesnar bi se jedino pristao vratiti u nekom supermeču, a to znači ili Jon Jones, prvak poluteške koji se nedavno prebacio u tešku ili Stipe Miočić, vladar kategorije.

Profimedia

‘Brzo bih ga završio’

Miočić bi također htio borbu s Lesnarom, što je logično jer ona će generirati možda i rekordnu gledanost, odnosno zaradu, ali puno je glasniji oko te borbe Jon Jones. Tako je Miočić sada, očito, odlučio svakom prilikom pozivati Lesnara na meč, odnosno izvršavati pritisak na UFC da mu ugovore meč i pridobiju Lesnara.

“Borit ću se protiv bilo koga, to je neupitno. Nije me briga. Prihvatio bih tu borbu istog trena. I brzo bih je završio”, rekao je Miočić. Pitao ga je voditelj bi li mogao nokautirati Lesnara u prvoj rundi, na što mu je Miočić kratko kazao: “Vidjet ćemo”.

No, Lesnara ne želi samo UFC, želi ga i Bellator, a nude mu također superborbu i to s Fjodorom Jemeljanenkom pa će UFC morati malo požuriti i izaći s konkretnom ponudom.

Povratak na Net.hr