MILAN OBJAVIO KAKVA JE SITUACIJA S IBRAHIMOVIĆEM: / Zlatanovi fanovi diljem svijeta napokon dočekali veliku vijest

Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

U četvrtak bi talijanska vlada trebala donijeti odluku kada če Serie A biti nastavljena

26.5.2020.
15:29
Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA
VOYO logo

Zvijezda Milana, 38-godišnji švedski napadač ZlatanIbrahimović ozlijedio je mišić lista tijekom treninga u kampu Milanello, objavio je klupski glasnogovornik u ponedjeljak.

Osebujni nogometaš je ozlijeđen tijekom utakmice kojom je završavao trening 'crveno-crnih'. Teren je napustio šepajući, ali nije upotrebljavao štake. Iako se strahovalo da mu je stradala Ahilova tetiva, što je moglo označiti kraj Zlatanove velike karijere,. Milan je objavio da je ona netaknuta što znači da bi švedski napadač trebao biti spreman za povratak na travnjak za mjesec dana pod uvjetom da na kontroli za desetak dana bude sve dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom stanke zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa Ibrahimović je dva mjeseca proveo u Švedskoj gdje je trenirao s momčadi Hammarbyja, čiji je manjinski vlasnik. U Milano se vratio 11. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanskim nogometnim momčadima je prošlog tjedna dopušten rad u skupinama, a u četvrtak bi talijanska vlada trebala donijeti odluku hoće li natjecanje u Serie A biti nastavljeno 13. ili 20. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo