Mila Horvat: 'Pratit ću sve iz bolesničke postelje! Hrvatska pobjeđuje!'

Utakmicu Hrvatske i Srbije koja se danas u 18 sati igra u Maksimiru, najavila je i poznata voditeljica HTV-a Mila Horvat, koja se oporavlja od teške bolesti.

22.3.2013.
9:33
VOYO logo

Mila Horvat je za Jutarnji napravila opširnu najavu utakmice.

"Susreti Hrvatske i Srbije, bez obzira na to o kojem je sportu riječ, nikad nisu tek obične utakmice. Međutim, voljela bih da se stvara i da ih okružuje sportska euforija, pozitivna i navijačka atmosfera, a nikako atmosfera s političkim konotacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao vjeran pratitelj nogometnih zbivanja i navijač, gledala sam, naravno, i susret naše reprezentacije sa Srbijom 1999. godine. Tada sam imala 17 godina, a pamtim razočaranje konačnim ishodom, baš kao i mnogi navijači. Nakon sjajnog povijesnog uspjeha 1998., bilo je to otrežnjenje zbog propuštenog plasmana na jedno veliko natjecanje. Danas pak, što se tiče naših šansi, Hrvatska je u ovom susretu favorit, i to iz više razloga.

Uvjerena sam da će momci upisati nova tri boda i još se više približiti Brazilu. U reprezentaciji Srbije nema više nekoliko zvučnih imena. Ona je znatno pomlađena, recimo da je u svojevrsnom nastajanju. S druge strane Hrvatska ima potvrđenu kvalitetu, konstantu, sigurno gradi svoj prepoznatljiv stil igre, ima moćan napad te nekoliko ključnih klasnih pojedinaca, poput Luke Modrića, Darija Srne i Marija Mandžukića. Glede prognoze, ne bih se upuštala u brojke, ali sam uvjerena u pobjedu Hrvatske", izjavila je Mila i objasnila da će joj pratiti utakmicu ovoga puta biti teže nego inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će mi ovo biti najteža utakmica za gledanje jer prvi put propuštam tako važan susret zbog već poznatih okolnosti. Već dugi niz godina pratim našu reprezentaciju i dosad sam bila angažirana na svakoj utakmici zajedno sa svojim kolegama.

Nažalost, zbog oporavka propuštam ovaj spektakl, iako sam se potajno nadala da ću se oporaviti do njega, no realnost je drukčija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedostaje mi posao, zapravo, nedostaje mi normalan način funkcioniranja, bez te uloge bolesnika, ali zato ću biti uz Vatrene putem televizije.

Moji kolege i ovaj put pripremili su bogat program, pa ću ja biti u ulozi navijača i pratiti sve iz bolesničke postelje. Želim svima dobro obavljen posao, u što ne sumnjam. Sretno Vatrenima i neka nogomet bude u prvom planu!", poručila je Mila, kojoj želimo što brži oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo