Play ponuda

HAJDUK - ZVEZDA / Mihajlović i Štimac godinama nisu pričali zbog svađe prije velikog finala: Na istoj utakmici došlo je do opće makljaže

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bilo je to finale koje se pamti

16.12.2022.
16:45
Goran Stanzl/PIXSELL
Play ponuda

Preminuo je Siniša Mihajlović (53), bivši srpski nogometaš i nogometni trener. Preminuo je u 53. godini od leukemije, teške bolesti s kojom se borio godinama.

Image
TEŽAK DAN /

Oglasila se obitelj Siniše Mihajlovića: Ovo su oproštajne riječi koje najviše bole

Image
TEŽAK DAN /

Oglasila se obitelj Siniše Mihajlovića: Ovo su oproštajne riječi koje najviše bole

Mihajlović je preminu u bolnici u Italiji okružen svojom obitelji. Njegovo zdravstveno stanje naglo se pogoršalo prethodnih dana, više puta je pobijedio opasnu bolest, ali je leukemija "pokazala zube" i zauvijek ugasila njegov život.

Prisjetili smo se anegdote Igora Štimca i Siniše, koju je on objavio u svojoj autobiografiji 'Igra života'.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ružne riječi pa pomirenje

"U finalu Kupa Jugoslavije 1991. godine. Zvezda je izgubila od Hajduka, Alen Bokšić je dao gol. Prije utakmice, u tunelu koji vodi do terena, Igor Štimac, Hrvat i moj suigrač iz mlade reprezentacije, prišao mi je i rekao: ’Molim Boga da ti naši ljudi pobiju obitelj u Borovu.' To je mjesto mojih roditelja", ispričao je Mihajlović i tako teško optužio bivšeg hrvatskog reprezentativca i izbornika.

Nakon toga su Štimac i Siniša komunicirali 'preko nišana', a Mihajlović je nekoliko godina kasnije otkrio i kako se dogodilo 'povijesno' pomirenje na sastanku UEFA-e u Varšavi.

"Štimac i ja se znamo preko 20 godina, igrali smo zajedno u reprezentaciji i normalno je da smo se pozdravili u Varšavi. Bilo je vrijeme da se pomirimo. Mada sam ja još ranije rekao da nemam problem s onim što se dogodilo i da sam prešao preko toga", kazao je tada srpski izbornik Siniša Mihajlović.

U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo. Veliki sukob igrača, gdje je, između ostalog, jedan od hajdukovaca čupao Mihajlovića za kosu, možete vidjeti od 15:30.

Play ponuda
Play ponuda