TEŽAK DAN / Oglasila se obitelj Siniše Mihajlovića: Ovo su oproštajne riječi koje najviše bole

Image
Foto: Instagram

Od velikog srpskog nogometaša Siniše Mihajlovića oprostila se i obitelj

16.12.2022.
16:15
Instagram
VOYO logo

Preminuo je Siniša Mihajlović (53), bivši srpski nogometaš i nogometni trener. Preminuo je u 53. godini od leukemije, teške bolesti s kojom se borio godinama.

Mihajlović je preminuo u bolnici u Italiji okružen svojom obitelji. Njegovo zdravstveno stanje naglo se pogoršalo prethodnih dana, više puta je pobijedio opasnu bolest, ali je leukemija "pokazala zube" i zauvijek ugasila njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen je 20. veljače 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu nogometnu karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U prosincu 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milijun maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslavenskom nogometu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Oproštaj obitelji

Priopćenje o njegovoj smrti dala je obitelj preminulog, uz jako teške riječi, koje će zaboljeti svakog ljubitelja nogometa, ali i dobar dio populacije u Srbiji i Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TUŽNA VIJEST /

Evo od čega i gdje je preminuo Siniša Mihajlović: 'Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice'

"Njegova žena Arijana i njihova djeca Viktora, Virginia, Miroslav, Dušan, Nikolas, njihova nećaka Violante, majka Viktora i njihov brat Dražen, u tuzi priopćuju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata, Siniše Mihajlovića. Izvanredni profesionalac, uvijek svima dostupan i uvijek za sve dobar. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo doktorima i sestrama koji su ga pratili tijekom godina, uz svu ljubav i poštovanje, pogotovo doktori Francesca Bonifazi, Antonio Kurti, Alessandro Rambaldi i Luca Marcato. Siniša će uvijek ostati uz nas. Živjet će s nama koji su ga voljeli", stoji u priopćenju.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Siniša Mihajlović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo