MESSIJU DOŠLE NEOČEKIVANE VIJESTI: /

'Vrata kluba su mu zatvorena. Ulazi u sumrak svoje karijere i više nije isti...'

Image
Foto: Profimedia

Argentinac je ljetos htio napustiti Camp Nou

23.11.2020.
16:30
Profimedia
VOYO logo

Engleski viceprvak Manchester City u siječnju će Barceloni poslati ponudu od 50 milijuna eura za ponajboljeg igrača na svijetu Lionela Messija. Objavio je to prije nekoliko da britanski tabloid The Sun.

Messiju ugovor s Barcom istječe na kraju ove sezone i zato su ga navodno Katalonci spremni prodati u zimskom prijelaznom roku za niži iznos kako bi na njemu barem nešto zaradili i izbjegli da ih sljedeće ljeto potpuno besplatno napusti. Poznato je da je Argentinac ljetos htio otići s Camp Noua, a upravo je City trebao biti njegova iduća destinacija, no na koncu je ostao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak je pak Sky Sports plasirao priču u koks tvrde da je City odustao od Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrata Manchester Cityja su mu zatvorena. Neće biti nikakve ponude. Mogu pričati s autoritetom jer mi je netko blizak situaciji kazao da Manchester City neće poslati ponudu za Messija”, tvrdi Semra Hunter sa Sky Sporta te je iznijela argumente zbog kojih City odustaje od Messija.

“On ulazi u sumrak svoje karijere i više nije isti kao što je bio tijekom 17 godina provedenih u Barceloni. Uz to, ako dođe kao besplatan igrač City će na njegovu plaću potrošiti 100 milijuna eura godišnje. To nije isplativo za nijedan klub u vrijeme globalne pandemije."

S druge strane Guillem Balague s BBC-ja navodi da. City nije promijenio svoje planove te da žele Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo