Nemoguće postaje moguće: Messi najavio odlazak iz Barcelone!?

U razgovoru za argentinski dnevni list Ole ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi dao je naslutiti da bi u budućnosti mogao napustiti Barcelonu. Iako je ranije često naglašavao da bi volio završiti karijeru, ili barem njezin europski dio, u katalonskom divu, čini se da više nije tako siguran u to.

Još je donedavno djelovalo nemoguće da bi argentinski čarobnjak mogao zaigrati za bilo koji drugi klub u Europi. On sam je odbacivao takvu pomisao, a jedino se kao mogućnost povremeno provlačila opcija da bi karijeru mogao završiti u Newell’s Old Boysima, klubu iz rodnog Rosarija u kojem je i napravio prve nogometne korake.

No, u zadnje se vrijeme čini da Messi za Barcelonu više ne igra na nekadašnjoj razini, a pitanje je i može li napadački trolist s njim, Neymarom i Luisom Suarezom funkcionirati savršeno.

//www.youtube.com/embed/7FKb428cXP8

“Živim u sadašnjosti i razmišljam samo o tome kako da ova sezona u Barceloni bude sjajna i kako da osvojimo sve naslove koje želimo. A nakon toga ćemo vidjeti. U nogometu ima puno obrata i preokreta”, rekao je Messi, a onda još više otvorio vrata mogućnosti odlaska s Camp Noua:

“Stalno sam naglašavao da bih volio ostati ovdje zauvijek, ali stvari ne ispadnu uvijek onako kako želimo. Pogotovo u nogometu koji je toliko promjenjiv i u kojem se može dogoditi puno stvari.”

Povratak na Net.hr