MESSI POSLAO PORUKU SVIMA: / "Moja namjera je završiti karijeru doma"

Image

Lionel Messi izjavio je nakon dodjele Zlatne lopte kako nema namjeru napustiti Barcelonu te da će tamo završiti karijeru.

12.1.2016.
10:31
VOYO logo

Tim je riječima prilično jasno stao na kraj glasinama o odlasku iz Španjolske, a posljednja od njih je bila da bi mogao prijeći u Manchester City gdje bi se pridružio bivšem treneru PepuGuardioli.

"Uvijek sam govorio da ne želim napustiti Barcelonu. Odgovor na to pitanje uvijek je isti. Moja namjera je završiti karijeru doma, a moj dom je Barcelona", poručio je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko zanimljivosti

Messi je, inače, svoju rekordnu , petu, Zlatnu loptu zaslužio jer je u prošloj godini u 61 utakmici dao 52 gola, a upisao je i 26 asistencija. Uz sve to s Barcelonom je osvojio španjolsko prvenstvo, Kup kralja, Ligu prvaka, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremeu, još je nekoliko zanimljivosti vezano uz dodjelu Zlatne lopte. Španjolska liga (19) pretekta je talijansku (18) po broju osvojenih nagrada. Nadalje, Primera je postala prva liga sa sedam Zlatnih lopti u nizu. Nogometaši iz Bundelige osvojili su ih šet puta zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo