'Messi je genije, ali je Ronaldo kompletniji igrač'

Lionel Messi je protiv Bayer Leverkusena ponovno briljirao zabivši pet golova u uvjerljivoj pobjedi Barcelone od 7:1.

8.3.2012.
17:44
VOYO logo

Veznjak španjolske reprezentacije ne dvoji tko je najbolji igrač na svijetu i smatra da je Messi neusporedivo bolji.

"Oni se ne mogu uspoređivati. Messi je unikat. Ne postoji igrač kao što je on. Nitko ne radi razliku na utakmicama kao što to radi Leo Messi. Ako ne zabije, on asistira. On je čudo", rekao je Xavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi iz dana u dan ruši osobne rekorde, međutim u prvenstvu Barcelona ima zaostatak za madridskim Realom od deset bodova.

"To je dokaz da nismo nepobjedivi. Ni u jednom trenutku se nismo tako osjećali, iako smo sigurni u našu igru. Mnogo momčadi nas je svladalo, zbog čega i zaostajemo za Realom", zaključio je veznjak Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Xavi tvrdi da Messiju nema ravnog, legenda Kraljevskog klubaSantillana uvjeren je da je Cristiano Ronaldo kompletniji igrač.

"Ronaldo ima fizičke mogućnosti koje drugi igrači nemaju. On je u stanju postizati golove samostalno, zbog svoje snage i brzine. On je pravi sportaš, ogromnog fizičkog kapaciteta i odlične skok igre."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kompletniji je od Messija, iako mislim da je Argentinac bolji kada je u pitanju kontrola lopte i tehnika. Messi je genije, ali je Ronaldo bolji strijelac", zaključio je Santillana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo