Messi ostao u šoku: 'Ovo je sramota!'

24.4.2013.
9:34
VOYO logo

Messi je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv PSG-a zadobio ozljedu bedrenog mišića. Nakon toga je ušao s klupe u drugom poluvremenu uzvrata protiv PSG-a u Barceloni, ali je propuštao prvenstvene oglede protiv Mallorce, Zaragoze i Levantea. U njegovoj igri itekako se osjetila stanka zbog ozljede.

Ugledni njemački dnevnik Bild je Messiju dao je najlošiju moguću ocjenu za njegov nastup. Bildove ocjene su u rasponu od najbolje jedinice do najlošije šestice. Najbolji nogometaš svijeta jedini je od svih igrača na igralištu dobio najlošiju šesticu. Ostali nogometaši Barcelone dobili su četvorke ili petice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac ipak nije dovodio u pitanje opravdanost njegovog uvrštenja u početni sastav na Allianz Areni.

"Nisam igrao neko vrijeme i nisam se osjećao 100 posto ugodno na terenu, iako nisam bio ozlijeđen. To znači da sam mogao igrati", rekao je Messi i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su bili puno jači od nas, pogotovo fizički. Sramota je to što nam se dogodilo u Münchenu!", poručio je šokirani Argentinac.

http://rutube.ru/video/embed/6311639

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon teškog stradavanja u Münchenu, navijačima svog kluba nije nudio lažni optimizam.

"Izgubili smo 4:0. Bit će teško nadoknaditi taj zaostatak jer je Bayern velika momčad. Mi ćemo pokušati zabijati golove u uzvratu i ponuditi svoje najbolje izdanje. Moramo se pokrenuti i što prije osigurati osvajanje titule prvaka u španjolskom prvenstvu", zaključio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je sam priznao da je bio spreman igrati, ali da nije bio 100 posto. No, kako onda objasniti svega 7.4 pretrčana kilometra? Za razliku od njega, Xavi Hernandez (33 godine) je pretrčao 4.5 kilometara više!

Jedan udarac prema protivničkim vratima, tri pretrpljena prekršaja i nijedna asistencija za barem polupriliku svoje momčad... To je bilanca Messijeva nastupa u utorak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo