MOGLA JE TO BITI PRIČA GODINE / Mbappeu neslavno propao transfer u Real u posljednjem trenutku transfer-roka. Pogledajte što je on objavio pa brzo obrisao

Image
Foto: Profimedia

PSG je do posljednje sekunde prijelaznog roka odbijao ponude Reala

1.9.2021.
15:06
Profimedia
VOYO logo

Vjerojatno najnapornija transfer-saga ovoga ljeta bila je ona Kyliana Mbappea koji je trebao ostvariti senzacionalan transfer iz PSG-a u toliko mu ljubljeni Real Madrid. Mbappe se natezao s Parizom oko produljenja novog ugovora gotovo godinu dana. Sustavno odbijavši nastaviti suradnju s PSG-om, Mbappe se nadao da će klub popustiti ovoga ljeta i omogućiti mu da pređe u Real. No, to se nije dogodilo.

PSG je do posljednje sekunde prijelaznog roka odbijao ponude Reala, a ona posljednja najizdašnija stigla im je u fotofinišu transfer-roka i iznosila je golemih 220 milijuna eura. Pariz je tu ponudu ignorirao ili odbio, tako je svejedno, a Mbappe će sada u Real otići bez odštete, ali tek sljedećeg ljeta ili možda već ove zime, ali u tom slučaju Real ipak mora dati Parizu neku svotu novca ako ga želi dovesti istog trenutka. No, realnije je nekako da će pričekati do ljeta i onda ga pokupiti bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe si nije zatvorio vrata u Parizu, oni dapače računaju na njega ove sezone i vjerojatno misle da ga još mogu privoliti da ostane jednom kada se uigra s Messijem i Neymarom. Rizik je to vrijedan 220 milijuna eura, ali PSG ima novca i može to podnijeti, očito.

Image
Image

Opasan story

Međutim, navijačima se ovakve igrice nimalo neće svidjeti, a neće im se svidjeti niti ono što je Mbappe objavio pred kraj prijelaznog roka. U utorak navečer, nakon što je doznao da mu je propao transfer, Mbappe je na Instagramu prenio story svog prijatelja koji mu je napisao sljedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju, poštovanje za profesionalizam. Odgodi svoje snove za kasnije. Život je lijep, a ti si najbolji", napisao mu je prijatelj, a Mbappe je to podijelio i uz to je stavio pjesmu Aerosmitha "Dream on" kao podlogu. Mbappe je brzo shvatio kako bi mu ta objava mogla napraviti više štete nego dobrog, posebice kod navijača, pa je objavu obrisao, ali internet sve pamti. Netko je brže bolje opalio "screenshot" i objava je završila u bespućima društvenih mreža, na njegovu žalost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo