MBAPPE NEMA KORONAVIRUS? / L'Equipe objavio vijest koja je sve zabrinula

Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe danas je testiran na koronavirus. Rezultati su negativni'

10.3.2020.
22:48
Profimedia
VOYO logo

Ugledni francuski L'Equipe danas je objavio da je najbolji mladi nogometaš svijeta Kylian Mbappe podvrgnut testiranju na koronavirus i da će rezultati testa biti poznati i službeno objavljeni u srijedu navečer. Velika francuska nogometna zvijezda ima problema s grloboljom i temperaturom pa neće igrati na Parku prinčeva. Mbappe se razbolio u ponedjeljak i već dva dana, uključujući i danas, nije trenirao s momčadi pa je tijekom utorka testiran na koronavirus.

Image
MBAPPE NAPRAVIO ŠOU NA PARKU PRINČENA: /

PSG razbio Dijon i produžio niz bez poraza u prvenstvu na 15 utakmica

Image
MBAPPE NAPRAVIO ŠOU NA PARKU PRINČENA: /

PSG razbio Dijon i produžio niz bez poraza u prvenstvu na 15 utakmica

PSG objavio da će rezultati biti poznati u srijedu, ali...

Usprkos tome što je PSG objavio da će rezultati biti poznati u srijedu, Julien Maynard, novinar Telefoota, objavio je na svom Twitteru da Mbappe nema koronavirus i tom objavom sugerirao da on već zna rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kylian Mbappe danas je testiran na koronavirus, piše L'Equipe. Rezultati su negativni", napisao je Maynard te tako nedugo nakon objave vijesti o testiranju dao do znanja da su rezultati testa poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun: 'Rezultati su negativni'

Jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun prenosi kako je objavljeno da su rezultati negativni. Trener PSG-a Thomas Tuchel otkrio je da je riječ o angini plus što ima jake bolove u prsima uzrokovane nedostatkom kisika u srčanom mišiću.

Uoči velikog obračuna Lige prvaka, Tuchel je otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kylian je virozan. Jučer je bio isto, a danas ima anginu'

"Kylian je virozan. Jučer je bio isto, a danas ima anginu i pokušavamo sve da večeras malo trenira. Posljednja dva dana nije trenirao. Moramo pričekati i odlučiti sutra ujutro", istaknuo je Thomas Tuchel . PSG će u srijedu navečer ugostiti Borussiju Dortmund iza zatvorenih vrata zbog širenja koronavirusa po Europi.

Odsutnost Mbappea bio bi ogroman udarac ambicijama PSG-a

Odsutnost Mbappea bio bi ogroman udarac njihovim šansama da izbore četvrtfinale natjecanja. U 26 nastupa u Ligue 1 i Ligi prvaka ove sezone Mbappe je postigao ukupno 23 gola, uključujući i hat-trick u njihovoj posljednjoj utakmici i pobjedi od 5:1 u Lyonu. PSG je imao dodatni dan za pripremu za utakmicu, nakon što je njihovo ligaško natjecanje i susret sa Strasbourgom odgođen zbog koronavirusa. Francuz sigurno neće započeti utakmicu za PSG, ali postoji šansa da se nađe na klupi francuskog velikana, s obzirom na to koliko je velik ulog u utakmici protiv društva iz Dortmunda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo