VIDEO: / Od njega su bolji samo Messi i Ronaldo! I nitko više!

Mauro Icardi 20-godišnja je nogometna zvijezda Sampdorije, a moguće i buduća zvijezda argentinske reprezentacije. Ove sezone se taj napadač sve jače probija na veliku europsku scenu.

4.3.2013.
18:22
VOYO logo

Zanimljivo je tako reći da su u 2013. godini, gledamo li pet ipak najjačih europskih nogometnih liga (talijanska Serie A, španjolska Primera, engleska Premierliga, njemačka Bundesliga i francuski Le Championnat) od Icardija bolji samo Lionel Messi i Cristiano Ronaldo. Dvojica već godinama najboljih svjetskih nogometaša su u ovoj kalendarskoj godini postigli 13 (Messi) i 10 prvenstvenih pogodaka (Cristiano Ronaldo), dok je treći na toj ljestvici napadač Sampdorije koji je suparničke mreže pogađao tijekom siječnja i veljače osam puta. Spomenimo da je nedavno Icardi birao za koga će nastupati u reprezentativnom smislu, a između rodne Argentine i Italije je izabrao Argentinu.

Inače, tijekom siječnja su s njim koketirali skoro svi najjači talijansku klubovi, ali je ostao vjeran Sampdoriji. Ukupno je u 21 utakmici Serie A Icardi ove sezone zabio devet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo