SAVRŠENA PARTIJA / Jeste li primijetili što je Kovačić sinoć napravio Rusima? Legendi neće biti lako kad ovo vidi, sjećate li se što je lani rekao o veznjaku?

Image

Nakon brojnih kritika napokon je i u reprezentaciji počeo pokazivati zašto su svi u njemu vidjeli Modrićeva nasljednika

2.9.2021.
10:13
VOYO logo

Jedan čovjek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelseaja i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a u Portu je djelovao kao neprijateljski element u našim redovima. Veliko razočaranje. Dečko koji je imao sve predispozicije da bude novi Boban ili Asanović postao je promašaj kojemu ovdje više nije mjesto.

Grmio je tako legendarni Ćiro Blažević prije godinu dana nakon što su Vatreni u Ligi nacija izgubili od Portugala s 4:1. Međutim, godinu dana kasnije Kovačić je postao jedan od naših ključnih igrača bez kojeg Dalić ne može zamisliti početnih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivan nastup

Pokazao je on i protiv Rusije koliko znači Vatrenima, a posebno je bio dojmljiv njegov trenutak genijalnosti u 40. minuti. Okrenuo je trojicu ruskih nogometaša u svojoj polovici i onda majstorski poslao za Kramarića kros obranu domaće momčad. Šteta je što napadač to vrhunsko dodavanje nije pospremio u mrežu, no nije to bila laka situacija jer su mu zasmetali braniči, a vratar mu je na koncu loptu skinuo s noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je bio igrač utakmice. Sofa Score dala mu je najvišu ocjenu. Imao 109 dodira, 93% točnih dodavanja, 7/8 točnih dugih lopti, 8/10 uspješnih driblinga... Zaista impresivan nastup najskupljeg hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo