Kovačić odmah po dolasku u Inter doživio veliko iznenađenje

1.2.2013.
8:29
VOYO logo

Posljednjeg dana prijelaznog roka Mateo Kovačić i službeno je postao novi igrač milanskog Intera. Ono što je doživio odmah po potpisu ugovora pamte samo najveći igrači Nerazzurra.

"Krasno su mu dočekali i odmah mi dali dres s brojem 10! Desetku je prije mene nosio Wesley Sneijder. Iznenađen sam, rekli su mi da ja zaslužujem nositi taj broj i da su ga nosili najveći igrači Intera. Znam da je nositi dres s brojem 10 u Interu velika čast i odgovornost, ali vjerujem da ću opravdati to povjerenje", istaknuo je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Kova kako je to izgledalo u Međugorju kada je saznao da ga je Mamić prodao u Italiju.

"Nisam imao blage veze da Dinamo pregovara s Interom. Baš nije bilo nikakvog signala. U Međugorju sam se spremao s dečkima gledati sudar Reala i Barcelone, kad mi je došao trener Jurčić i kazao: 'Mateo, prodan si u Inter, spremi stvari i kreni.' Nisam znao što se događa. Bilo je sve kao u nekom snu, nisam siguran da pamtim kako sam uopće spremio stvari i krenuo prema Zagrebu", ispričao je Mateo za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko je oduševljen Kovačićevim dolaskom u Inter, otkrio je i predsjednik kluba Massimo Moratti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Matea Kovačića jako cijenim, mlad je, a izuzetno jak igrač i ima sve predispozicije da bude pravi Interista. Razgovarao sam s njim kad je došao i rekao je da je jako sretan. Izuzetno sam sretan jer znam da je on igrač koji ima što pokazati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo