Bivši Vatreni zaplakao: 'Bio je to tužan dan!

Napadač Sportinga i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mate Bilić nakon domaćeg poraza od Villarreala komentirao je ispadanje momčadi iz Gijona iz Primere.

3.5.2012.
13:42
VOYO logo

Pet sezona provedenih u Sportingu bile su dovoljne da se Mate Bilić emotivno veže uz klub koji napušta elitno društvo na kraju sezone. "Ovo je doista tužan dan koji se dogodio pred 25.000 naših divnih navijača. Jednostavno protiv Villarreala nismo imali sreće, a momčad ostavila dušu na terenu. Na kraju moram reći da sam jednako ponosan na navijače i na svoje suigrače", izjavio je bivši napadač splitskog Hajduka pa nastavio:

http://video.rutube.ru/a36cce0194c6808b42fb2aa31bd80791 "Moramo biti realni i priznati da smo se igrali s vatrom i na kraju izgorjeli. Bodovi s početka i kraja sezone jednako vrijede i ne smijemo zaboraviti da smo na početku izgubili čak sedam utakmica zaredom. Nismo igrali dobro većim dijelom sezone i na koncu su loše stvari prevagnule", dodao je Bilić koji je sa suzama u očima napustio teren nakon poraza od Villarreala. "To je bila reakcija koju nisam uspio spriječiti, a još su mnogi pustili suzu u svlačionici. Bili smo vrlo komplicirana momčad, ali vrlo predana dresu kojeg nosimo. Bio je ovo težak udarac i za sve koji su nas došli podržati. Znate, oko Sportinga postoji nešto magično i zato se nadam da će se vrlo brzo vratiti u prvu ligu. Ovaj klub zaslužuje igrati s najboljima u Španjolskoj", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo