Barça ima novu taktiku: Shvatili kako mogu biti prvaci Europe i Španjolske

Nogometaši Barcelone su prošle godine ostali bez naslova prvaka Europe, a mnogi su takav scenarij pripisali zasićenju i umoru igrača koji odrađuju preveliki broj utakmica u godini.

4.10.2013.
11:35
VOYO logo

U subotu će nogometaši Barcelone igrati na svom Camp Nou ogled 8. kola Primere. Suparnik je Valladolid, a katalonska će momčad pokušati nastaviti dosadašnji savršeni niz. Barcelona dosad ima sedam pobjeda u nizu, a novi trener Gerardo Martino nastavlja s navikama koje je donio sa sobom u Barcelonu.

Nastavlja miksati sastav, odmarati određene igrače, s tim da moramo napomenuti kako je trenutačno ozlijeđen najbolji igrač Lionel Messi, te da Argentinac neće nastupiti u ovom ogledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše sport.es, Martino je za dvoboj s Valladolidom odlučio potpuno odmoriti Andresa Iniestu, Sergija Busquetsa i Adriana, a priliku bi, navodno, trebali dobiti Alex Song, Martin Montoya i Cristian Tello.

Podsjetimo i kako je Barça tijekom tjedna slavila u Glasgowu kod Celtica 1:0, u ogledu Lige prvaka, što je Martinovoj momčadi bila druga pobjeda u isto toliko nastupa, u spomenutom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/zOuNlqGgsfA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo