HEROJ BIJELIH / Marko Livaja spasio Hajduk, govorio o dogođaju koji je sve zbunio i istaknuo bolnu istinu

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Livaja je svojim pogotkom odlučio utakmicu protiv Slaven Belupa

27.10.2023.
23:26
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

 U prvom susretu 13. kola SuperSport HNL-a Hajduk je na gostovanju u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo sa 1-0 preuzevši barem privremeno vrh ljestvice.

Spektakularni FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga, a revanš Croate i Vase usred Beograda pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'KAD NEKOG VOLIŠ....' /

Karoglan objasnio zašto je uveo igrača pa ga izvadio nakon 12 minuta

Image
'KAD NEKOG VOLIŠ....' /

Karoglan objasnio zašto je uveo igrača pa ga izvadio nakon 12 minuta

Pogodak odluke zabio je Marko Livaja iz kaznenog udarca u 44. minuti.

Image
Image

Bila je to prva utakmica Hajduka pod vodstvom novog trenera Mislava Karoglana, nakon što je Ivan Leko dobio otkaz početkom ovoga tjedna poslije poraza od Osijeka na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo prvo poluvrijeme bili jako dobri, stvarali prilike i zasluženo poveli. Imali smo par dobrih šansi na lošem terenu, ali najbitnija je pobjeda jer znamo koliko smo puta dosad ovdje gubili bodove. Ova pobjeda nam je dala neki mali mir nakon ne baš bajne situacije u zadnjih mjesec dana, ali mislim da imamo još dosta za raditi", izjavio je Livaja u razgovoru za Hajdokovu televiziju i dodao:

"Drugo poluvrijeme je bilo loše, moramo biti iskreni, nabijali smo lopte, mislim da prave momčadi tako ne igraju, moramo igrati više napadački. Mislim da bi nam nit vodilja trebalo biti prvo poluvrijeme u kojem smo bili agresivni prema naprijed i završavali akcije udarcima na gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Karoglan se u prvoj utakmici istaknuo i jednim neuobičajenim potezom. On je, naime, u 72. minuti u igru uveo Ivana Dolčeka pa ga izvadio sam 12 minuta kasnije i umjesto njega uveo Josipa Eleza.

"Dolček je dobar momak, shvatio je on to odmah. Jedino je pitao našeg tim menadžera jesu li možda promašili broj. 'Nismo, nismo, ti si', govorio mu je menadžer. Skužio je Karoglan što će napraviti u Slavenu, znao je da će dići stopera u špicu i išao je zatvoriti utakmicu. Iskreno, čak i bolje da je zatvorio, kako smo izgledali u drugom poluvremenu, možda bismo čak i primili taj gol u zadnjim minutama", poručio je Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo