VATRENI DAN NAKON RUSIJE / Otkrili što im je izbornik rekao prije utakmice i poručili: 'To će biti nezgodno, ali vjerujem da s tri boda možemo doći na Poljud'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni igraju u subotu sa Slovačkom, a tri dana polsije na poljudu sa Slovenojom

2.9.2021.
15:23
Profimedia
VOYO logo

Dan nakon remija bez golova u Moskvi, pred novinare su stali Mario Pašalić i Josip Juranović. Vatrene u subotu čeka ogled sa Slovacima u Bratislavi i orat će biti znatno bolji ako misle do tri boda.

Image
JURINA RIJEČ /

'Taj dečko predodređen je za nositelja igre Hrvatske. Vrlo često se polemizira oko njega ali tu nema nikakve dileme'

Image
JURINA RIJEČ /

'Taj dečko predodređen je za nositelja igre Hrvatske. Vrlo često se polemizira oko njega ali tu nema nikakve dileme'

"Prema naprijed nismo imali izrazitih šansi, ali prema nazad smo dobro stajali. Nismo ni mi njima puno toga dozvolili. Mislim da je remi najrealniji ishod. Bit će nezgodno što imamo dva gostovanja zaredom, puno vremena smo izgubili na putu, ali moramo se prilagoditi. Već od večeras ide priprema za Slovačku, vjerujem da možemo to odraditi na pravi način. Vjerujem da možemo s tri boda doći na Poljud, i da zaključimo rujanski ciklus sa sedam bodova", kazao je Pašalić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali to treba pokazati na terenu. Vjerujem da možemo doći do tri boda", dodao je te se osvrnuo na trokut koji je činio s Kovačićem i Brozovićem u sredini terena

"Dobro smo se prilagodili, izbornik je rekao što očekuje od nas. Prihvatili smo njegove sugestiji i odradili najbolje moguće. S vremenom će biti bolje, ali za prvu utakmicu s ovim igračima u ovoj formaciji je bilo dobro", naglasio je te se osvrnuo na utakmicu sa slovačkom i skupinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznajemo većinu igrača. Mogu biti neugodni. Na Euru nisu pokazali svoje najbolje lice, igraju doma. I njima igra pobjeda da ostanu u igri za plasman, Ali ako budemo pravi, mislim da možemo do tri boda. Nezgodna je grupa, svi smo u tri boda, nema laganih protivnika, ali u subotu je idealna prilika da dođemo do pobjede i da se odvojimo od ostatka", završio je, a potom je na red došao Juranović.

Kompaktni

"Nismo igrali prije zajedno, ali mislim da se vidjelo na terenu da smo pričali jedan s drugim, da smo bili kompaktni. Bili smo složni nakon utakmice da je obrana odigrala bitnu ulogu u utakmici. Isto kao i prije, uvijek ulazimo u utakmicu da ne primimo gol. Mi bekovi smo prvo defanzivci, a onda ofanzivci. U ovu utakmicu smo ušli s pobjedničkim gardom, mislim da su oni imali u cijeloj utakmici samo jednu šansu, da smo odigrali jako dobro", kazao je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da nam je falilo samo malo više koncentracije u napadu da zabijemo pogodak. Izbornik nam je samo rekao da radimo ono što radimo i u klubovima. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Nikada nismo kalkulirali", otkrio je.

"Slovačka? Jučer smo vratili u pet ujutro u hotel, danas ćemo sjesti i razgovarati s izbornikom. Tako da vam sutra mogu odgovoriti na pitanje o Slovačkoj. Idemo sa srce u tu utakmicu, pokazati gard i kvalitete, to je najvažnije. Ako će Slovaci biti agresivni zbog toga jer smo ih zadnji put pobijedili u gostima, mi moramo biti agresivni, zaključio je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo