Pogledajte što mu je Mandžukić napravio od noge!

Nakon subotnjeg bavarskog derbija u 3.

26.8.2013.
10:21
VOYO logo

Nürnbergov branič Berkay Dabanli (23) optužuje Mandžukića za brutalan namjeran start na njegovo koljeno, koji se dogodio u 45. minuti susreta (2:0 pobjeda Bayerna).

U tom je trenutku Mandžukić lijevom nogom nagazio na Dabanlijevo desno koljeno, za što je kasnije hrvatski reprezentativac kažnjen žutim kartonom. U Nürnbergu smatraju da je trebao dobiti crveni karton, a Dabanli je fotografiju izranjavanog desnog koljena objavio na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na televiziji je izgledalo namjerno. Da je želio, mogao je doskočiti lijevo ili desno, a ne na moje koljeno. Razgovarao sam s ostalima u momčadi i složni smo oko toga. Ne samo da je izgledalo loše, nego je bilo bolno", prenosi Dabanlijeve riječi Bild.

Na njegove se riječi nadovezao američki igrač Nürnberga Timothy Chandler, koji je Mandžukića također optužio za grubost tijekom susreta: "Dok smo obojica ležali na travnjaku, udario me pri podizanju. Sudac to nije vidio jer je lopta bila daleko."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Mandžukić kaže da se već ispričao Dabanliju zbog svog starta:

"Već sam mu na poluvremenu rekao da nije bilo namjere i ispričao sam mu se. Laknulo mi je da se ništa gore nije dogodilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo