Nastavak rata u Hajduku: Stigao odgovor izvrijeđanog čelnika

'Očekivao sam da će imati više dostojanstva i pokazati manire kakve bi trebao imati trener Hajduka.

3.5.2013.
18:39
VOYO logo

Nakon što je dobio otkaz u Hajduku bivši trener Mišo Krstičević je otpustio sve kočnice te upravu Bilih optužio da su licemjeri. Predsjedniku Marinu Brbićuje poručio da je nogometna neznalica, da štedi na onome i na čemu ne bi trebao, te čak izjavio da "neki namjerno ne žele da se osvoji Kup, jer tko će onda isplatiti premije".

Odgovor prvog čovjeka splitskog kluba se nije dugo čekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neugodno sam iznenađen Krističevićevim nastupom, očekivao sam da će imati više dostojanstva i pokazati manire kakve bi trebao imati trener Hajduka. Ali on očito nema takvo ponašanje. Ne znam zašto Krstičević nekome govori da je licemjer, trebao bi prije pogledati sebe pa onda govoriti o drugima. Što se tiče svađe s Krešićem, nije istina da Krstičević nije psovao. Kazao je on još toga što nije za novine", kazao je Brbić Sportskim novostima pa nastavio o tvrdnji da neki ne žele Rabuzinovo sunce na Poljudu.

"To me zapravo ražalostilo jer nema te cijene koju bi Hajduk izdvojio da se osvoji Kup. Zna se da je klub uvijek prepoznat po trofejima pa je onda jasno koliko nam Kup znači. Doista mi nije jasno odakle mu sve te rečenice. Ovakve rasprave najviše štete Hajduku, a mi u subotu imamo važnu utakmicu kontra Splita i nema smisla da se kroz medije provlače razne priče i iznosi neko imaginarno prljavo rublje. Radi mira u kući Krstičeviću smo u veljači prešli preko sukoba koji je tada izazvao i zaista ne vidim razloga da se ovako revanšira u medijima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo